Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljøterapi for børn og unge på Dueslaget

​Overvejer du at sende en ung til miljøterapi? På Duesla​get modtager vi børn og unge i alderen fra 12 til 17 år (efterværn 18-22 år).Vi benytter miljøterapi på vores opholdssted, der ligger i Hvalsø nær ved Roskilde. Vi modtager unge fra hele landet.

Miljøterapeutisk ramme omkring de unges hverdag

Vi arbejder i en miljøterapeutisk ramme, hvor det terapeutiske rum er overalt, hvor den unge færdes. Det betyder blandt andet, at vi har opbygget en struktur, som giver den unge forudsigelighed og klare grænser.

Strukturen, forudsigeligheden og den normale døgnrytme gør os i stand til at vurdere den enkelte unges ressourcer og de steder, hvor det halter, så vi kan sætte ind med behandling. Miljøterapi er en kendt og dokumenteret virksom måde at organisere behandling på, og alle medarbejderne gennemgår SEDAC's uddannelse til miljøterapeuter.

Hvad er miljøterapi?

Miljøterapi er en kompleks form for psykoterapi, hvor struktur og tilbud om en troværdig relation går hånd i hånd. Et terapeutisk rum, hvor de unge kan leve og vokse, og hvor de samtidig får mulighed for at tænke, mene og blive klogere på sig selv – og andre, de lærer at mentalisere.

Vi har opbygget en struktur for den enkelte dag og for årets gang, der giver den unge forudsigelighed og klare rammer. Der opbygges en tryg relation med de voksne gennem de planlagte aktiviteter hen over dagen og ugen.

De unges behandlingsforløb tilrettelægges ud fra den handleplan, der er udarbejdet af den anbringende kommune. Behandlingsarbejdet bliver løbende evalueret, og vi afholder behandlingsmøde to gange om året, hvor vi går i dybdens og planlægger det videre forløb.

Kontakt os for at få mere information om terapien

Du er velkommen til at få en samtale om, hvordan vi benytter miljøterapi i vores daglige arbejde, og om, hvordan hverdagen er på vores opholdssted.

Du kan ringe på telefon 46 46 16 20 for at få mere information. Eller du kan skrive på e-mail dueslaget-hvalsoe@mail.tele.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DSI Fonden Dueslaget
Byager 31A, 4330 Hvalsø 


​​Tlf.: 46 46 16 20   |   E-mail: dueslaget-hvalsoe@mail.tele.dk

CVR: 15722673